Home
Menue
Weinkarte
sammlung
parteien
Über uns
Kontakt
Appartements
Close
Home
Menue
Weinkarte
Menü zum Mitnehmen
Parteien
Über uns
Kontakt
Übernachten Sie in der Region der Blumenzwiebeln?
Schauen Sie sich unser Angebot an!
Klicken Sie hier
Kontakt
Kontaktinformationen:
(0252) 625 420
+31 6 28 18 11 48
info@restaurant-ilmulino.com
Angaben zur Adresse:
Ristorante Il Mulino
Heereweg 194
2161 BP Lisse
Kostenloses Parken
Öffnungszeiten:
Montag
Dienstag
Mittwoch
Donnerstag
Freitag
Samstag
Sonntag
12:00 bis 21:30 Uhr
12:00 bis 21:30 Uhr
12:00 bis 21:30 Uhr
12:00 bis 21:30 Uhr
12:00 bis 21:30 Uhr
12:00 bis 21:30 Uhr
12:00 bis 21:30 Uhr
KONTAKT/RESERVIERUNGSFORMULIERER
Naam
(erforderlich)
Telefoonnummer
(erforderlich)
E-mailadres
(erforderlich)
Bericht
Welke kleur heeft gras?
(erforderlich)
Bitte beachten Sie, dass die beantwortete E-Mail möglicherweise in der Spam-Box landet.
Kontaktinformationen:
T : 0252 625 420
E : info@restaurant-ilmulino.com
Angaben zur Adresse:
Ristorante Il Mulino
Heereweg 194
2161 BP Lisse
Kostenloses Parken
Öffnungszeiten:
Montag bis Sonntag
12:00 to 21:30 Uhr
Soziale Medien:
Mappe
Routenplaner
Kontaktinformationen:
T : 0252 625 420
E : info@restaurant-ilmulino.com
Angaben zur Adresse:
Ristorante Il Mulino
Heereweg 194
2161 BP Lisse
Free parking
Angaben zur Adresse:
Monday to Sunday
12:00 to 21:30 hours
Soziale Medien:
Mappe
Routenplaner
© Copyright 2024 | Website- & Google-Optimierung | Erstellt von
Kranendonk Webdesign
Bekijk ons nieuwe menukaart!
Voorgerechten
Carpaccio pesce spada
€ 12,95
Dun gesneden zwaardvis met vinaigrette, zwarte olijven, cherry tomaat en rode uien
Burrata
€ 13,95
Burrata met verse tomaten en basilicum
Insalata tonno
€ 13,95
Salade met rode uien, tomaat, augurken, zwarte olijven en tonijn
Carpaccio di cervo con Miele e pecorino al tartufo
€ 14,50
Carpaccio van hert met honing en Pecorino kaas met truffel
Carpaccio classico
€ 14,95
Dun gesneden ossenhaas op klassieke wijze
Insalata Tomino
€ 15,50
Salade met walnoten, peer, honing en Tomino kaas
Vitello tonnato
Chef special
€ 15,75
Kalfvlees gevuld met tonijnsaus
Zuppa del Giorno
€ 9,95
Soep van de dag
Pasta
Spaghetti con verdure fresche in salsa di pomodoro
€ 17,95
Spaghetti met verse groenten in tomatensaus
Pasta con porcini e tartufo
€ 20,25
Verse pasta gevuld met porcini en truffelsaus
Spaghetti alla chitarra ai tonno
€ 20,50
Spaghetti met tonijn, kappertjes, olijven, uien en courgette
Tagliatelle con pollo
€ 20,95
Tagliatelle met kip en kruiden
Spaghetti alle vongole e pomodorini
€ 21,50
Spaghetti met vongole en cherry tomaten
Risotto ai frutti di mare
€ 22,50
Risotto met zeevruchten
Risotto funghi e tartufo
Chef special
€ 22,50
Risotto met champignons en truffel op Italiaanse wijze
Spaghetti frutti di mare
€ 22,95
Spaghetti met zeevruchten
Vleesgerechten
Filetto di pollo rustico
€ 22,95
Kipfilet met room en kruiden
Scaloppina mozzarella e prosciutto con pomodoro
€ 25,50
Kalfsvlees met mozzarella, parma ham in een tomatensaus
Saltimbocca alla romana
€ 25,50
Dun gesneden kalfvlees met parmaham en salie op Italiaanse wijze
Bavette al rosmarino
€ 27,50
Bavette mager, bereid in rozemarijn op Italiaanse wijze
Filetto al vino Rosso e rozmarino
€ 29,50
Ossenhaas met rode wijnsaus en rosmarijn
Filetto di manzo, tagliata, con rucola selvatica e scaglie di grana
€ 29,50
Ossenhaas in stukjes op een bedje van rucolasalade met snippers van Parmezaanse kaas en Aceto balsamico
Filetto vodka gorgonzola
Chef special
€ 29,50
Ossenhaas met vodka en gorgonzolasaus
Filetto di manzo, ai pepi
€ 29,50
Ossenhaas met pepersaus
Filetto d’agnello con salsa al tartufo miele e funghi
Chef special
€ 29,50
Lamshaas met truffel, paddenstoelen en honing
Visgerechten
Filetto di branzino al timo, cipollotto e pomodorino
€ 25,75
Zeebaars filet met tijm, lente ui en cherry tomaat
Gamberoni con aglio e rosmarino
€ 26,50
Grote garnalen met knoflook en rosemarijn
Tonno alla griglia con salsa dello chef
Chef special
€ 27,95
Tonijn van de gril met saus van de Chef (Japanse Saku tonijn)
Dessert
Huisgemaakte tiramisu
€ 8,50
Huisgemaakte panacota
€ 8,50
Scropino
€ 9,50