loading

Zakelijk diner Lisse

Groepsdiner, bedrijfsdiner of zakelijk diner in Lisse

 

Bent u op zoek naar een goede en sfeervolle locatie voor een groepsdiner of zakelijk diner in Lisse? Ristaurante Il Mulino is zeker het adres waar u heerlijk kunt genieten van al onze mogelijkheden voor een bedrijfs of groepsdiner. Wij zijn uitstekend geschikt voor grote en kleine groepen. Wij bieden een professionele, intieme entourage en heerlijke gerechten. Om uw zakelijke meeting in middag of avond in goede banen te leiden, zijn er wel een aantal punten, die wij van tevoren met u willen doornemen. Wij willen alles perfect verzorgen naar uw wensen.

Als u bij ons restaurant in Lisse komt voor een groepsdiner, dan bent u verzekerd van:

  • Al jarenlang een sterke positie als restaurant in Lisse;
  • Onze menukaart is geïnspireerd op de keuken van Italië;
  • Ons restaurant presenteert excellente wijnen in italiaanse sferen;

Direct een reservering doen voor een zakelijk diner, groepsdiner in Lisse? Vul dan ons contactformulier. Dit kan tot uiterlijk een dag van tevoren tot 16:00 uur. Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Restaurant  Il Mulino is telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: tel: 0252-625420.

Ristaurante Il Mulino vindt u aan de Heereweg 194b te Lisse.

 

De mogelijkheden van een zakelijk diner bij ons restaurant in Lisse

 

Ristorante Il Mulino is normaal te reserveren, ook voor grotere groepen. Daarnaast bieden wij de mogelijk om het restaurant gedeeltelijk of geheel af te huren.

Voor het goed verlopen van uw groepsdiner, zakelijke diner of bedrijfsdiner in Lisse zijn er een aantal punten die wij met u van tevoren willen bespreken. Het gaat om de volgende punten:

  • Voorselectie van de menukaart
    Met een gezelschap heeft u de keuze om een voorselectie te maken van onze menukaart.
  • Aanvullende informatie
    Denk hierbij aan bijvoorbeeld de reden van diner, eventuele speeches, eventuele versiering en dergelijke.

Heeft u nog vragen over de opties bij een groepsdiner of zakelijk diner in Lisse? Neem dan gerust contact met ons restaurant in Lisse op. Onze bediening staat klaar om u persoonlijk te ontvangen en tot in detail te vertellen over onze keuken, onze wijnen en ons uitgebreide assortiment met italiaanse specialiteiten.

 

Comments ( 0 )
Top