Voorgerechten
Dun gesneden zwaardvis met vinaigrette, zwarte olijven, cherry tomaat en rode uien
Burrata met verse tomaten en basilicum
Salade met rode uien, tomaat, augurken, zwarte olijven en tonijn
Carpaccio di cervo con Miele e pecorino al tartufo
Carpaccio van hert met honing en Pecorino kaas met truffel
Dun gesneden ossenhaas op klassieke wijze
Salade met walnoten, peer, honing en Tomino kaas
Vitello tonnato
Chef special
Kalfvlees gevuld met tonijnsaus
Soep van de dag
Pasta
Spaghetti con verdure fresche in salsa di pomodoro
Spaghetti met verse groenten in tomatensaus
Pasta con porcini e tartufo
Verse pasta gevuld met porcini en truffelsaus
Spaghetti alla chitarra ai tonno
Spaghetti met tonijn, kappertjes, olijven, uien en courgette
Tagliatelle met kip en kruiden
Spaghetti alle vongole e pomodorini
Spaghetti met vongole en cherry tomaten
Risotto ai frutti di mare
Risotto met zeevruchten
Risotto funghi e tartufo
Chef special
Risotto met champignons en truffel op Italiaanse wijze
Spaghetti met zeevruchten