Menukaart

VOORGERECHTEN – STARTERS

 

Burrata  12,95

Burrata met verse tomaten en basilicum

Burrata with fresh tomatoes and basil

 

Insalata Tomino   14,50

Salade met walnoten, peer, honing en Tomino kaas

Salad with walnuts, pear, honey and Tomino cheese

 

Carpaccio di cervo con Miele e pecorino al tartufo  12,75

Carpaccio van hert met honing en Pecorino kaas

met truffel

Venison carpaccio with honey and Pecorino cheese

with truffle

 

Carpaccio classico   13,95

Dun gesneden ossenhaas op klassieke wijze

Thinly sliced beef tenderloin on classic mode

 

Vitello tonnato   14,75

Kalfvlees gevuld met tonijnsaus

Filled veal with tuna sauce

 

Bresaola   15,50

Gedroogd rundvlees met artisjokken,

rucola en parmezaanse kaas

Dried beef with artichokes, rucola and

parmesan cheese

 

Antipasto misto  15,25

Combinatie van verschillende Italiaanse

vleeswaren,mozzarella en gegrilde groenten

Combination of different Italian meats,

mozzarella and grilled vegetables

 

Antipasto familiare    17,95

Combinatie van verschillende warme en koude

voorgerechten (Minimaal 2 pers.)

Combination of different hot and cold starters

(Minimum 2 pers.)

 

Zuppa del Giorno    9,95

Soep van de dag

Soup of the day

PASTA

 

Spaghetti con verdure fresche in salsa di

pomodoro   16,95

Spaghetti met verse groenten in tomatensaus

spaghetti with fresh vegetables in tomato sauce

 

Ravioli ricotta e spinaci al gorgonzola   18,50

Verse ravioli gevuld met ricotta, spinazie,

gorgonzola en pijnboompitten

Fresh ravioli filled with ricotta, spinach and

gorgonzola and pine nuts

 

Pasta con porcini e tartufo    19,25

Pasta met porcini paddestoelen en truffelsaus

Pasta with porcini mushrooms truffle sauce

 

Tagliatelle con panna, porcini e pollo   19,95

Tagliatelle met room, porcini kaas en kip

Tagliatelle with cream, porcini cheese and chicken

 

Tagliatelle con gamberi e zucchine    20,95

Tagliatelle met garnalen en courgette en cherrytomaat

Tagliatelle with shrimp and zucchini and cherry tomato

 

Spaghetti alle vongole e pomodorini    21,50

Spaghetti met vongole en cherry tomaten

Spaghetti with clams and cherry tomatoes

 

Spaghetti frutti di mare    21,95

Spaghetti met zeevruchten

Spaghetti with seafood

 

Onze hoofdgerechten zijn incl. gebakken

aardappelen en verse groenten.

 

Het vlees is van Chateaubriand en van hoge kwaliteit.

Het brood is huis gemaakt. Onze pasta’s zijn biologisch

en huis gemaakt. Vraag naar onze specialiteiten!

 

Il Mulino nodigt zijn gasten uit voor een proeverij van

specialiteiten geïnspireerd op de originele Italiaanse

keuken en zijn producten.

 

Onze ambitie is om met eerlijke ingrediënten en,

rijk van smaak, te komen tot een product van

top kwaliteit.

 

Buon Appetito!

 

VLEESGERECHTEN – MEAT DISHES

 

Filetto di pollo con crema e funghi selvatici    21,95

Kipfillet met room en bospaddenstoelen

Chicken fillet with cream and wild mushrooms

 

Scaloppina mozzarella e prosciutto con pomodoro    24,50

Kalfsvlees met mozzarella, parma ham in een tomatensaus

Veal with mozzarella, parma ham in a tomato sauce

 

Scaloppina gorgonzola    24,50

Kalfsvlees met gorgonzola, rucola en Parmezaanse kaas

Veal with with gorgonzola, rocket salad and Parmesan cheese

 

Filetto al vino Rosso e rozmarino    28,50

Ossenhaas met rode wijnsaus en rosmarijn

Beef tenderloin with red wine sauce and rosemary

 

Filetto di manzo, tagliata, con rucola selvatica

e scaglie di grana     28,50

Ossenhaas in stukjes op een bedje van rucolasalade

met snippers vanParmezaanse kaas en Aceto balsamico

Fillet of beef in pieces on a bed of rocket salad

with shreds of

 

Parmesan cheese Aceto balsamico

Filetto di manzo, con tartufo    28,50

Ossenhaas met truffelsaus

Fillet of beef with truffle sauce

 

Filetto di manzo, ai pepi    28,50

Ossenhaas met pepersaus

Fillet of beef with pepper sauce

 

Filetto di manzo al gorgonzola    28,50

Ossenhaas met gorgonzolasaus

Fillet of beef with gorgonzola sauce

 

Filetto d’agnello con salsa al tartufo

miele e funghi    28,50

Lamshaas met truffel, paddestoelen en honing

Lamb tenderloin with truffle, mushrooms and honey

 

VISGERECHTEN – FISH DISHES

 

Filetto di branzino in salsa di pomodoro

con verdure fresche    24,75

Zeebaars filet in tomatensaus met verse groenten

Sea bass fillet in tomato sauce with fresh vegetables

 

Grandi gamberi in salsa di aglio e vino bianco    25,50

Grote garnalen in knoflook en witte wijnsaus

Large shrimps in garlic and white wine sauce

 

Tonno alla griglia con salsa dello chef    26,95

Tonijn van de gril met saus van de Chef

Grilled tuna with Chef’s sauce

 

Vraag naar onze specialiteiten!

Ask about our specialties!

 

 

Our main courses include baked potatoes

and fresh vegetables.

 

The meat is from Chateaubriand and of high quality.

The bread is home made. Our pasta are organic

and home-made.

 

Ask about our specialties!

 

Il Mulino invites its guests to a tasting of inspired

specialties on the original Italian cuisine and

its products.

 

Our ambition is to use honest ingredients, rich in taste,

to arrive at a top quality product.

Buon Appetito! 

 

Il Mulino invita i propri clienti a degustare

le nostre specialitá, inspirate all’originalitá

dellacucina Italiana e dei suoi prodotti.

 

Il nostra maggiore impegno é Garantire un

prodotto semplice, ricco di sapori e sopratutto

di grande qualitá.

 

Buon Appetito!

Translate »