Alle kerstdagen open en ook 31 dec / 1 jan
Open van 14.00 - 24.00 uur
Lunch en diner
Buon Appetito!
Voorgerechten
Burrata met verse tomaten en basilicum
Salade met walnoten, peer, honing en Tomino kaas
Carpaccio di cervo con Miele e pecorino al tartufo
Carpaccio van hert met honing en Pecorino kaas met truffel
Dun gesneden ossenhaas op klassieke wijze
Vitello tonnato
Chef special
Kalfvlees gevuld met tonijnsaus
Gedroogd rundvlees met artisjokken, rucola en Parmezaanse kaas
Combinatie van verschillende Italiaanse vleeswaren, mozzarella en gegrilde groenten
Antipasto familiare
Chef special
Combinatie van verschillende warme en koude voorgerechten (Minimaal 2 pers).
Soep van de dag
Pasta
Spaghetti con verdure fresche in salsa di pomodoro
Spaghetti met verse groenten in tomatensaus
Ravioli ricotta e spinaci al gorgonzola
Verse ravioli gevuld met ricotta, spinazie, gorgonzola en pijnboompitten
Pasta con porcini e tartufo
Pasta met porcini paddestoelen en truffelsaus
Tagliatelle con panna, porcini e pollo
Tagliatelle met room, porcini kaas en kip
Tagliatelle con gamberi e zucchine
Tagliatelle met garnalen en courgette en cherrytomaat
Spaghetti alle vongole e pomodorini
Chef special
Spaghetti met mosselen en cherry tomaten
Spaghetti met zeevruchten
Vleesgerechten
Filetto di pollo con crema e funghi selvatici
Kipfilet met room en bospaddenstoelen
Scaloppina mozzarella e prosciutto con pomodoro
Kalfsvlees met mozzarella, parma ham in een tomatensaus
Kalfsvlees met gorgonzola, rucola en Parmezaanse kaas
Filetto al vino Rosso e rozmarino
Ossenhaas met rode wijnsaus en rosmarijn
Filetto di manzo, tagliata, con rucola selvatica e scaglie di grana
Chef special
Ossenhaas in stukjes op een bedje van rucolasalade
met snippers van Parmezaanse kaas en Aceto balsamico
Parmesan cheese Aceto balsamico Filetto di manzo, con tartufo
Ossenhaas met truffelsaus
Filetto di manzo, ai pepi
Ossenhaas met pepersaus
Filetto di manzo al gorgonzola
Ossenhaas met gorgonzolasaus
Filetto d’agnello con salsa al tartufo miele e funghi
Chef special
Lamshaas met truffel, paddestoelen en honing
Visgerechten
Filetto di branzino in salsa di pomodoro con verdure fresche
Zeebaars filet in tomatensaus met verse groenten
Grandi gamberi in salsa di aglio e vino bianco
Grote garnalen in knoflook en witte wijnsaus
Tonno alla griglia con salsa dello chef
Tonijn van de gril met saus van de Chef