Voorgerechten
Dun gesneden zwaardvis met vinaigrette, zwarte olijven, cherry tomaat en rode uien
Burrata met verse tomaten en basilicum
Salade met rode uien, tomaat, augurken, zwarte olijven en tonijn
Carpaccio di cervo con Miele e pecorino al tartufo
Carpaccio van hert met honing en Pecorino kaas met truffel
Dun gesneden ossenhaas op klassieke wijze
Salade met walnoten, peer, honing en Tomino kaas
Vitello tonnato
Chef special
Kalfvlees gevuld met tonijnsaus
Soep van de dag
Pasta
Spaghetti con verdure fresche in salsa di pomodoro
Spaghetti met verse groenten in tomatensaus
Pasta con porcini e tartufo
Verse pasta gevuld met porcini en truffelsaus
Spaghetti alla chitarra ai tonno
Spaghetti met tonijn, kappertjes, olijven, uien en courgette
Tagliatelle met kip en kruiden
Spaghetti alle vongole e pomodorini
Spaghetti met vongole en cherry tomaten
Risotto ai frutti di mare
Risotto met zeevruchten
Risotto funghi e tartufo
Chef special
Risotto met champignons en truffel op Italiaanse wijze
Spaghetti met zeevruchten
Vleesgerechten
Kipfilet met room en kruiden
Scaloppina mozzarella e prosciutto con pomodoro
Kalfsvlees met mozzarella, parma ham in een tomatensaus
Dun gesneden kalfvlees met parmaham en salie op Italiaanse wijze
Bavette mager, bereid in rozemarijn op Italiaanse wijze
Filetto al vino Rosso e rozmarino
Ossenhaas met rode wijnsaus en rosmarijn
Filetto di manzo, tagliata, con rucola selvatica e scaglie di grana
Ossenhaas in stukjes op een bedje van rucolasalade met snippers van Parmezaanse kaas en Aceto balsamico
Filetto vodka gorgonzola
Chef special
Ossenhaas met vodka en gorgonzolasaus
Filetto di manzo, ai pepi
Ossenhaas met pepersaus
Filetto d’agnello con salsa al tartufo miele e funghi
Chef special
Lamshaas met truffel, paddenstoelen en honing
Visgerechten
Filetto di branzino al timo, cipollotto e pomodorino
Zeebaars filet met tijm, lente ui en cherry tomaat
Gamberoni con aglio e rosmarino
Grote garnalen met knoflook en rosemarijn
Tonno alla griglia con salsa dello chef
Chef special
Tonijn van de gril met saus van de Chef (Japanse Saku tonijn)